Συνέδρια & Σεμινάρια

Με γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου επιχειρείν

«Επενδύσαμε» από την αρχή στις ανάγκες της σύγχρονης επιχειρηματικότητας. Το υπερσύγχρονο Συνεδριακό Κέντρο του Capsis Hotel Thessaloniki διαθέτει 14 αίθουσες συνεδρίων, σεμιναρίων και εκδηλώσεων. Κομψοί, καλόγουστοι και άνετοι χώροι με άρτιο τεχνολογικά εξοπλισμό, μπορούν να φιλοξενήσουν κάθε είδους επαγγελματική ή κοινωνική εκδήλωση. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, που φροντίζει και δύναται να παράσχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση και υλοποίηση κάθε μορφής εκδήλωσης.

Όλες οι αίθουσες συνεδρίων βρίσκονται στο ισόγειο ή σε όροφο και ως εκ τούτου έχουν άπλετο  φυσικό φως. Η απουσία κολώνων στο εσωτερικό τους, εξασφαλίζει άνετη κίνηση στο χώρο και ανεμπόδιστη οπτική επαφή προς κάθε κατεύθυνση. Η συνολική δυναμικότητα του συνεδριακού κέντρου του Capsis Thessaloniki φτάνει τα 2000 άτομα, ενώ μεμονωμένα οι αίθουσες μπορούν να εξυπηρετήσουν από 8 έως και 500 άτομα.

Σημαντικό πλεονέκτημα στη διοργάνωση κυρίως μεγάλων συνεδρίων το Congress Lobby συνολικής έκτασης 750 τ.μ. Ο χώρος είναι  ιδανικός για την τοποθέτηση stands από τους διαφημιζόμενους και τους σπόνσορες της εκάστοτε εκδήλωσης ενώ μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα ως εκθεσιακός χώρος.

Δείτε εδώ τις διαστάσεις και τις χωρητικότητες των αιθουσών ανά διάταξη:

Χωρητικότητες Αιθουσών

CAPSIS HOTEL THESSALONIKI

Μοναστηρίου 18, 54629 Θεσσαλονίκη
E-mail: capsishotel@capsishotel.gr
Tel.: +30 2310 596800
Fax: +30 2310 510555

βραβευσεισ
capsis
hotels

trivago