Εκδηλώσεις

Αξιοποιώντας την προνομιακή θέση των ξενοδοχείων μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου, γεγονός που εξασφαλίζει εύκολη και άμεση πρόσβαση προς και από αυτά, αναπτύξαμε στο έπακρο τις παρεχόμενες υπηρεσίες στη διοργάνωση κάθε είδους εκδηλώσεων.

Οι συνεδριακές αίθουσες των Ξενοδοχείων μας  διαθέτουν τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, εξειδικευμένο προσωπικό και πλήθος επιπρόσθετων δυνατοτήτων για άμεση και απόλυτη προσαρμογή στις ανάγκες σας.

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε την εκδήλωση σας.

Πιστεύουμε στη δύναμη της διαπροσωπικής επικοινωνίας, επειδή τίποτα δεν είναι τόσο προσωπικό και τόσο ανθρώπινο, όπως μια συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο. Μια ευγενική χειραψία. Ένα κοινό αστείο. Μια εμπνευσμένη συζήτηση.

Η φιλοσοφία μας είναι να συνεργαστούμε μαζί σας σε όλες τις λεπτομέρειες, ευγενικά και επιδέξια και να δημιουργήσουμε μαζί σας μια επιτυχημένη εκδήλωση, επιλύοντας όλα τα τυχόν προβλήματα.

Όλα τα παραπάνω μας καθιστούν μια από τις πιο ασφαλείς επιλογές για κάθε είδους επαγγελματική, κοινωνική, εκπαιδευτική, και καλλιτεχνική εκδήλωση.

κάντε κράτηση για την εκδήλωσή σαςΧωρητικότητες Αιθουσών

Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις

Τα Capsis Hotels - Thessaloniki & Heraklion διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στην διοργάνωση και διεξαγωγή καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Οι εκδηλώσεις που κατά καιρούς έχουν φιλοξενηθεί στα ξενοδοχεία μας μιλάνε από μόνες τους: Επιδείξεις μόδας, βραδιές με ζωντανή μουσική, εκθέσεις ζωγραφικής, παγκόσμια συμπόσια τέχνης και πολιτισμού και «μυστικά» live -shows διάσημων τραγουδιστών είναι μερικά μόνο παραδείγματα.

κάντε κράτηση για την εκδήλωσή σας Χωρητικότητες Αιθουσών

Εκπαιδευτικές εκδηλώσεις

Τα Capsis Hotels - Thessaloniki & Heraklion αποτελούν σταθερή επιλογή κάθε χρόνο για πολυάριθμους εκπαιδευτικούς φορείς για την διοργάνωση εκπαιδευτικών εκδηλώσεων. Οι χώροι και ο άρτιος εξοπλισμός των ξενοδοχείων μας εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία διεξαγωγής γραπτών και προφορικών εξετάσεων, συνεδρίων, ημερίδων κλπ.

κάντε κράτηση για την εκδήλωσή σας Χωρητικότητες Αιθουσών

Κοινωνικές εκδηλώσεις

Τα Capsis αρωγός στις πιο ξεχωριστές στιγμές σας

Η πολυετής εμπειρία, οι άρτιες υποδομές, το εξαιρετικό γούστο και το εκπαιδευμένο προσωπικό του ξενοδοχείου αποτελούν τα εχέγγυα μιας αξέχαστης κοινωνικής εκδήλωσης. Τα Capsis Hotels στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο Κρήτης, αποτελούν ασφαλή επιλογή για τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή του κάθε ατόμου.

Με καλαισθησία και πρωτότυπες ιδέες οργανώνουμε, αρραβώνες, γάμους, βαφτίσεις αλλά και δεξιώσεις, πάρτι και γεύματα προσαρμόζοντας τη διακόσμηση σε κλασικό ή μοντέρνο στιλ ανάλογα με τις προτιμήσεις. Για τις ξεχωριστές αυτές στιγμές προσφέρουμε ένα μενού υπηρεσιών που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

  • Πλήρη Οργάνωση της εκδήλωσης από την αρχή έως το τέλος. 
  • Διακόσμηση χώρου ανάλογα με το ύφος της εκδήλωσης και το γούστο του πελάτη.
  • Τεχνικό εξοπλισμό για το φωτισμό, τη μικροφωνική και μουσική εγκατάσταση της εκδήλωσης.
  • Βασικό στολισμό της αίθουσας και εκτύπωση των μενού στο επιθυμητό χρώμα.
  • Στους νεόνυμφους προσφέρεται διανυκτέρευση σε σουίτα, όπου μπορούν να απολαύσουν παγωμένη σαμπάνια, φρούτα και πρωινό στο κρεβάτι.

Τα ξενοδοχεία Capsis αποτελούν κορυφαία επιλογή για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση. Την εμπιστοσύνη τους μας δείχνουν χρόνια τώρα οι πελάτες μας, επιλέγοντας μας για χοροεσπερίδες, γάμους, βαπτίσεις, πάρτι, επίσημα δείπνα κ.α.

κάντε κράτηση για την εκδήλωσή σας Χωρητικότητες Αιθουσών

Επαγγελματικές εκδηλώσεις

Τα Capsis Hotels στη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο – Κρήτης, διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία στη διοργάνωση επαγγελματικών εκδηλώσεων. Είμαστε περήφανοι γιατί επί σειρά ετών μας εμπιστεύονται μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και διάφοροι οργανισμοί για τα σεμινάρια, τους δειγματισμούς, τις επαγγελματικές τους συναντήσεις και τα μεγάλα συνέδριά τους.

Οι αίθουσες μας διαθέτουν όλο τον απαραίτητο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, ενώ κατόπιν συνεννόησης μια μεγάλη γκάμα επιπρόσθετων υπηρεσιών μπορούν να προσφερθούν για να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη διεξαγωγή οποιασδήποτε εκδήλωσης επαγγελματικής φύσεως. Το δε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό των ξενοδοχείων μας είναι πάντα στη διάθεσή σας, για να σας βοηθήσει και να σας συμβουλεύσει.

κάντε κράτηση για την εκδήλωσή σας Χωρητικότητες Αιθουσών

CAPSIS HOTEL THESSALONIKI

Μοναστηρίου 18, 54629 Θεσσαλονίκη
E-mail: capsishotel@capsishotel.gr
Tel.: +30 2310 596800
Fax: +30 2310 510555

βραβευσεισ
capsis
hotels

trivago