Άνεση, επιχειρηματικός χαρακτήρας και παροχές υψηλού επιπέδου χαρακτηρίζουν το Capsis Hotel Thessaloniki. Υπερσύγχρονο και πρόσφατα ανακαινισμένο, το Capsis είναι ένα από τα πιο γνωστά και κεντρικά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, ιδανική επιλογή για επαγγελματικές συναντήσεις, διοργάνωση συνεδρίων και περιηγήσεις σε μία πόλη με μεγάλη θρησκευτική και πολιτιστική ιστορία.

Το μεγαλυτερο City Hotel στη Βορεια Ελλαδα

περισσότεραΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

About
capsis
thessaloniki

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1930 στην Αίγυπτο. Εκεί η οικογένεια Capsis ίδρυσε το πρώτο της ξενοδοχείο , το Capsis House Egypt. Τριάντα χρόνια αργότερα, ο Θάνος και η Μαρίκα Καψή, δημιούργησαν στην Ελλάδα μία από τις πρώτες αλυσίδες ξενοδοχείων, τα Capsis Hotels. Η αρχή έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης με το ξενοδοχείο Capsis Astoria στην πλατεία Eλευθερίας το έτος 1966 και στην συνέχεια το Capsis Hotel στη Θεσσαλονίκη το έτος 1970. Μαζί με τα “Capsis Beach Hotel and Bungalows” στην Αγία Πελαγία Kρητης, το ‘’Metropolitan Capsis Hotel and Apartments’’...

περισσότερα

Η
Ιστορία
μας

Έμφαση στην ποιότητα
Εστίαση στα χαρακτηριστικά και στις αρχές που μας διαφοροποιούν
Χρήση των βέλτιστων πρακτικών
Φροντίδα για συνεχή βελτίωση

Οι
Αρχές
μας

Προτεραιότητά μας οι επισκέπτες μας
Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη διαφορά
Επιδιώκουμε οι άνθρωποι των Capsis να νιώθουν καλά για την εργασία στα Capsis Hotels
Μέλημά μας οι επισκέπτες & οι άνθρωποι της ομάδας των Capsis να έχουν μια ικανοποιητική εμπειρία στα Capsis Hotels

Η
φιλοσοφία
μας

Στα Capsis έχουμε απόλυτη συναίσθηση ότι οφείλουμε να λειτουργούμε σαν ενεργά μέλη της κοινωνίας και να συμβάλλουμε όσο μπορούμε στο να απαλύνουμε η να μετριάσουμε τα προβλήματα που ταλανίζουν την σύγχρονη κοινωνία. Στηρίζουμε οργανισμούς και ανθρώπους που έχουν ανάγκη μέσα από συνεχείς δωρεές και δράσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΑΡΣΙΣ, ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΦΙΛΥΡΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ ΚΛΠ

Η
Κοινωνική
ευθύνη μας

Για εμάς τους Έλληνες η λέξη φιλοξενία, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα . Η λέξη αυτή έχει βαθιές ρίζες που φτάνουν έως το Θεό Δία, τον πατέρα όλων των Θεών, που μεταξύ άλλων έχει και τον τίτλο του «Ξένιου», δηλαδή «φιλόξενου» ή «αυτού που αγαπάει τους ξένους».

περισσότερα

Φιλο
ξενία

  1. About
  2. Η Ιστορία Μας
  3. Oι Αρχές μας
  4. Η φιλοσοφία μας
  5. Η Κοινωνική ευθύνη μας
  6. Φιλοξενία
Διαμονή

Διαμονή

Η πρόσφατη ανακαίνιση αναβάθμισε αισθητικά και ουσιαστικά το περιβάλλον διαμονής και βελτίωσε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

περισσότερα
Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Οι αίθουσες συνεδρίων του ξενοδοχείου Capsis Thessaloniki μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες κάθε είδους επαγγελματικής εκδήλωσης.

περισσότερα
Εστίαση

Εστίαση

Το Capsis Hotel Thessaloniki προσφέρει στους φίλους του εξαιρετικές επιλογές για τονωτικά διαλλείματα μέσα στην ημέρα και στιγμές χαλάρωσης.

περισσότερα
Εμπειρίες

Εμπειρίες

Η σημαντικότερη πόλη της Βόρειας Ελλάδας σας περιμένει να την γνωρίσετε καλύτερα. Ανακαλύψτε μικρές και μεγάλες πτυχές του Πολιτισμού και της Τέχνης μέσα από τα εντυπωσιακά μουσεία, τους επιβλητικούς ναούς και τους μοναδικούς αρχαιολογικούς χώρους

περισσότερα

photo
gallery

video
gallery

CAPSIS HOTEL THESSALONIKI

Μοναστηρίου 18, 54629 Θεσσαλονίκη
E-mail: capsishotel@capsishotel.gr
Tel.: +30 2310 596800
Fax: +30 2310 510555

βραβευσεισ
capsis
hotels

trivago