Τα Capsis Hotels στη Philoxenia 2015

Τα Capsis Hotels - Thessaloniki & Heraklion συμμετέχουν στην 31 Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia.

Η 31η Διεθνής Εκθεση Τουρισμού Philoxenia θα λειτουργήσει από τις 12 έως τις 15 Νοεμβρίου. Τις δυο πρώτες μέρες θα λειτουργεί για τους εμπορικούς επισκέπτες και ώρες 11.00 π.μ. – 19.00, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα λειτουργεί και για το κοινό, με ώρες λειτουργίας 11.00 – 20.00 (Σάββατο), και 11.00 – 18.00 (Κυριακή).

Η 31η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia φιλοδοξώντας να καθιερωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις στα Βαλκάνια, ανοίγει τις πύλες της, αύριο Πέμπτη 12 Νοεμβρίου και η Θεσσαλονίκη, για 4 μέρες θα κινείται στους ρυθμούς του τουριστικού γίγνεσθαι!

Παράλληλα, με τη Philoxenia, θα διεξαχθεί και η Hotelia, έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού, όπου παρουσιάζονται οι τελευταίες εξελίξεις στην κατασκευή, ανακαίνιση, διακόσμηση και ενεργειακή αναβάθμιση των ξενοδοχειακών και επαγγελματικών μονάδων. Φέτος, η Hotelia επεκτείνεται και σε νέες κατηγορίες εκθεμάτων που σχετίζονται με τον ξενοδοχειακό κλάδο και ειδικότερα με την εστίαση και καφεστίαση.

Η έκθεση Polis που λαμβάνει χώρα κάθε δυο χρόνια δίνει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να γνωρίσει τις σύγχρονες εξελίξεις στην παροχή υπηρεσιών και την παραγωγή προϊόντων.

Τα εγκαίνια της 31ης Philoxenia θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, στις 19.30, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» παρουσία της αναπληρώτριας υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά.

Τα Capsis Hotels Thessaloniki & Heraklion συμμετέχουν στη φετινή Philoxenia και θα μας βρείτε στο Περίπτερο 15, Stand No 38

Φωτογραφίες από το χτεσινό στήσιμο του περιπτέρου μας στην έκθεση!

e bannerespaE460X60