Εκδηλώσεις

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στη διοργάνωση κάθε μορφής εκδήλωσης, η προνομιακή θέση των ξενοδοχείων μας τόσο στο Ηράκλειο, όσο και στη Θεσσαλονίκη, το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, ο άρτιος εξοπλισμός μας και η έμφαση που δίνουμε στην παραμικρή λεπτομέρεια, καθιστούν τα Capsis ιδανική επιλογή για τη διοργάνωση κάθε είδους εκδήλωσης.

Για εμάς η κάθε διοργάνωση, επαγγελματική, αθλητική, καλλιτεχνική ή κοινωνική αποτελεί προσωπική υπόθεση και βιώνουμε την επιτυχία της σαν προσωπικό στοίχημα. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, για να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε την εκδήλωση σας όπως ακριβώς την ονειρεύεστε, για να σας προτείνουμε λύσεις, να σας προσφέρουμε τη συμβουλή μας, να φροντίσουμε μαζί σας την κάθε λεπτομέρεια και για να επιλύσουμε τυχόν προβλήματα.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εκδηλώσεων στο conference@astoriacapsis.gr ή τηλεφωνικά στο +30 2810 343080. Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

BANQUET KIT CAPSIS ASTORIA

Κράτηση εκδήλωσης

Εκπαιδευτικές εκδηλώσεις

Τα Capsis Hotels (Thessaloniki, Bristol Thessaloniki, Astoria Heraklion), αποτελούν σταθερή επιλογή κάθε χρόνο για πολυάριθμους εκπαιδευτικούς φορείς για την διοργάνωση εκπαιδευτικών εκδηλώσεων. Οι χώροι και ο άρτιος εξοπλισμός των ξενοδοχείων μας εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία διεξαγωγής γραπτών και προφορικών εξετάσεων, συνεδρίων, ημερίδων κλπ.

BANQUET KIT CAPSIS ASTORIA

Κράτηση εκδήλωσης

 

 

Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις

Τα Capsis Hotels (Thessaloniki, Bristol Thessaloniki, Astoria Heraklion) διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στην διοργάνωση και διεξαγωγή καλλιτεχνικών εκδηλώσεων. Εκδηλώσεις όπως επιδείξεις μόδας, βραδιές μουσικής, εκθέσεις ζωγραφικής, παγκόσμια συμπόσια τέχνης και πολιτισμού και Vip Live Shows διάσημων τραγουδιστών είναι μερικά μόνο παραδείγματα εκδηλώσεων που αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας.

BANQUET KIT CAPSIS ASTORIA

Κράτηση εκδήλωσης

Επαγγελματικές εκδηλώσεις

Τα Capsis Hotels (Thessaloniki, Bristol Thessaloniki, Astoria Heraklion), διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία στη διοργάνωση επαγγελματικών εκδηλώσεων. Είμαστε περήφανοι γιατί επί σειρά ετών μας εμπιστεύονται μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και διάφοροι οργανισμοί για τα σεμινάρια, τους δειγματισμούς, τις επαγγελματικές τους συναντήσεις και τα μεγάλα συνέδριά τους.

Οι αίθουσες μας διαθέτουν όλο τον απαραίτητο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, ενώ κατόπιν συνεννόησης μια μεγάλη γκάμα επιπρόσθετων υπηρεσιών μπορούν να προσφερθούν για να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη διεξαγωγή οποιασδήποτε εκδήλωσης επαγγελματικής φύσεως. Το δε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό των ξενοδοχείων μας είναι πάντα στη διάθεσή σας, για να σας βοηθήσει και να σας συμβουλεύσει.

BANQUET KIT CAPSIS ASTORIA

Κράτηση εκδήλωσης

Κοινωνικές εκδηλώσεις

Τα Capsis Hotels (Thessaloniki, Bristol Thessaloniki, Astoria Heraklion) αρωγός στις πιο ξεχωριστές στιγμές σας.
Η πολυετής εμπειρία, οι άρτιες υποδομές, το εξαιρετικό γούστο και το έμπειρο προσωπικό των ξενοδοχείων μας, αποτελούν τα εχέγγυα άρτια οργανωμένη κοινωνική εκδήλωση. Αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε αρραβώνες, γάμους, βαφτίσεις, κοπές πίττας, δεξιώσεις, πάρτι και γεύματα συλλόγων, προσαρμόζοντας τη διακόσμηση της εκδήλωσης στις προτιμήσεις σας.

Για τις ξεχωριστές αυτές στιγμές προσφέρουμε ένα μενού υπηρεσιών που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας, και κάποιες έξτρα δωρεάν παροχές όπως διανυκτέρευση σε σουίτα για τους νεόνυμφους, Special Wedding Welcome Offer, κ.α

BANQUET KIT CAPSIS ASTORIA

Κράτηση εκδήλωσης

CAPSIS ASTORIA HERAKLION

Πλ. Ελευθερίας 11, Ηράκλειο Κρήτης, ΤΚ 71201
E-mail: info@astoriacapsis.gr
Tel.: 30 2810 343080-2
Fax: +30 2810 229078

βραβευσεισ
capsis
hotels

trivago