Το πιο διακεκριμένο ξενοδοχείο στο κέντρο του Ηρακλείου, υποδέχεται τους επισκέπτες του πλήρως ανακαινισμένο, συνεχίζοντας στον 21ο αιώνα μια πολυετή παράδοση φιλοξενίας που το φέρνει, διαχρονικά, στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων όλων των σημαντικών επισκεπτών της πόλης ...

Το πιο διακεκριμένο ξενοδοχείο στο κέντρο του Ηρακλείου

περισσότεραΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

Capsis
astoria
heraklion

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1930 στην Αίγυπτο. Εκεί η οικογένεια Capsis ίδρυσε το πρώτο της ξενοδοχείο , το Capsis House Egypt. Τριάντα χρόνια αργότερα, ο Θάνος και η Μαρίκα Καψή, δημιούργησαν στην Ελλάδα μία από τις πρώτες αλυσίδες ξενοδοχείων, τα Capsis Hotels. Η αρχή έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης με το ξενοδοχείο Capsis Astoria στην πλατεία ελευθερίας το έτος 1966 και στην συνέχεια το Capsis Hotel στη Θεσσαλονίκη το έτος 1970. Μαζί με τα “Capsis Beach Hotel and Bungalows” στην Αγία Πελαγία Kρητης, το ‘’Metropolitan Capsis Hotel and Apartments’’...

περισσότερα

Η
Ιστορία
μας

Έμφαση στην ποιότητα
Εστίαση σε αυτό που μας κάνει διαφορετικούς
Χρησιμοποιούμε τις βέλτιστες πρακτικές
Έμφαση στην συνεχή βελτίωση

Οι
Αρχές
μας

Είμαστε εδώ για τους επισκέπτες μας
Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη διαφορά
Οι άνθρωποι των Capsis πρέπει να νιώθουν καλά για την εργασία στα Capsis Hotels
Οι επισκέπτες & οι άνθρωποι των Capsis πρέπει να έχουν μια ικανοποιητική εμπειρία στα Capsis Hotels

Η
φιλοσοφία
μας

Στο Capsis Astoria Heraklion έχουμε απόλυτη συναίσθηση ότι οφείλουμε να λειτουργούμε σαν ενεργά μέλη του τόπου μας και να συμβάλλουμε όσο μπορούμε στο να απαλύνουμε ή να μετριάσουμε ταπροβλήματα που ταλανίζουν την σύγχρονη κοινωνία. Στηρίζουμε οργανισμούς και ανθρώπους που έχουν ανάγκη μέσα από συνεχείς δωρεές και δράσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε: ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΖΩΦΟΡΟΣ-Φιλοζωικό σωματείο, ΤΟΙΧΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ κ.α. Επιπλέον χρησιμοποιούμε βέλτιστες πρακτικές σε θέματα που άπτονται της προστασίας του περιβάλλοντος, όπως διαχείριση & ανακύκλωση λιπών-ελαίων, προγράμματα ανακύκλωσης ηλεκτρικών/ ηλεκτρονικών συσκευών & μπαταριών, χρήση απορρυπαντικών φιλικών στο περιβάλλον, εξοικονόμηση χαρτιού, χρήση λαμπτήρων LED, κ.α.

Η
Κοινωνική
ευθύνη μας

Η φιλοξενία είναι μια σημαντική λέξη για τους Έλληνες και μεταφράζετε ελεύθερα και ως «αγάπη για τους αγνώστους» ή «αγάπη για τους ξένους». Η λέξη αυτή έχει βαθιές ρίζες που φτάνουν έως και το Θεό Δία, τον πατέρα όλων των Θεών, που μεταξύ άλλων έχει και τον τίτλο του «φιλόξενου» ή «αυτού που αγαπάει τους ξένους».

περισσότερα

Φιλο
ξενία

  1. About
  2. Η Ιστορία Μας
  3. Oι Αρχές μας
  4. Η φιλοσοφία μας
  5. Η Κοινωνική ευθύνη μας
  6. Φιλοξενία
Διαμονή

Διαμονή

Το ιστορικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου, αποτελεί ορόσημο του αστικού ιστού και της κοινωνικής ζωής της πρωτεύουσας της Κρήτης από το 1966.

περισσότερα
Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στη διοργάνωση κάθε μορφής εκδήλωσης, η προνομιακή θέση των ξενοδοχείων μας τόσο στο Ηράκλειο, όσο και στη Θεσσαλονίκη,

περισσότερα
Εστίαση

Εστίαση

Αξιοποιώντας την προνομιακή θέση του, το Capsis Astoria Heraklion αποτελεί μια σταθερά στον τομέα της εστίασης και της διασκέδασης.

περισσότερα
Εμπειρίες

Εμπειρίες

Ανακαλύψτε μερικές από τις αμέτρητες, φανερές και κρυμμένες, ομορφιές της Κρήτης σε βουνά και θάλασσες, στις πόλεις και στην ύπαιθρο. Ανακαλύψτε την Κρήτη μέσα από ένα μοναδικό ταξίδι στον πολιτισμό, μέσα από μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων και μέσα από ένα μεθυστικό βράδυ διασκέδασης παρέα με τους φιλόξενους κατοίκους αυτού του ευλογημένου τόπου. Αποκτήστε μια εμπειρία ζωής στην Κρήτη.

περισσότερα

photo
gallery

CAPSIS ASTORIA HERAKLION

Πλ. Ελευθερίας 11, Ηράκλειο Κρήτης, ΤΚ 71201
E-mail: info@astoriacapsis.gr
Tel.: 30 2810 343080-2
Fax: +30 2810 229078

βραβευσεισ
capsis
hotels

trivago