Υπηρεσίες ξενοδοχείου

Ένα σύγχρονο ξενοδοχείο πόλης πρέπει να παρέχει τις υπηρεσίες εκείνες που θα διευκολύνουν τη διαμονή του επισκέπτη και θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του. Το Capsis Hotel Thessaloniki προσφέρει στους πελάτες του ολοκληρωμένες υπηρεσίες κάθε στιγμή της διαμονής.

Χώρος στάθμευσης

Οι θέσεις στάθμευσης του ξενοδοχείου είναι υπόγειες και φυλασσόμενες. Η ηλεκτρονική κάρτα – κλειδί του δωματίου δίνει απευθείας πρόσβαση στους πελάτες από το χώρο στάθμευσης στους ορόφους του Capsis Hotel Thessaloniki. Δυνατότητα για κράτηση θέσης Parking υπάρχει μαζί με την κράτηση του δωματίου, με μικρή επιβάρυνση.


Διευκολύνσεις για ΑΜΕΑ

Με σεβασμό στη διαφορετικότητα και τις ανάγκες των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες εφαρμόσαμε στο σύνολο των εγκαταστάσεων μας τις διεθνείς προδιαγραφές για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ατόμων με κινητικά προβλήματα. Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου είναι προσβάσιμοι σε άτομα με αναπηρία, ενώ κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να προσφέρουμε κάθε επιπλέον εξατομικευμένη υπηρεσία.

Φύλαξη αποσκευών

Το Capsis Hotel Thessaloniki διαθέτει, ειδικό χώρο για τη φύλαξη αποσκευών, χωρίς καμία επιβάρυνση, παρέχοντας οργανωμένη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση.

Υπηρεσία Απολεσθέντων

Το τμήμα οροφοκομίας του Capsis Hotel Thessaloniki, είναι υπεύθυνο για τα προσωπικά αντικείμενα που εντοπίζονται στα δωμάτια των πελατών μας μετά την αναχώρηση τους από το ξενοδοχειο μας. Εάν φεύγοντας από το ξενοδοχείο αντιληφθείτε ότι έχετε ξεχάσει κάτι, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο housekeeping@capsishotel.gr για περισσότερες πληροφορίες.

CAPSIS HOTEL THESSALONIKI

Μοναστηρίου 18, 54629 Θεσσαλονίκη
E-mail: capsishotel@capsishotel.gr
Tel.: +30 2310 596800
Fax: +30 2310 510555

βραβευσεισ
capsis
hotels

trivago