Υπηρεσίες

Με στοχευόμενες υπηρεσίες για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, τόσο του ταξιδιώτη αναψυχής, όσο και του business traveler, επιδιώκουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, αποσκοπώντας να παρέχουμε τις υπηρεσίες που θα κάνουν άνετη και ευχάριστη τη διαμονή του.

Επαγγελματικές Υπηρεσίες

Το Capsis Hotel Thessaloniki είναι η ιδανική επιλογή για τους business travelers καθώς έχει έναν έντονο επιχειρηματικό χαρακτήρα και έχει δομήσει εξ αρχής τις υπηρεσίες και τις παροχές του πάνω στις ανάγκες του σύγχρονου επιχειρείν.

Stay Late

Η υπηρεσία Stay Late προσφέρει τη δυνατότητα αναχώρησης από το ξενοδοχείο στις 8 το βράδυ, αντί για τις 12 το μεσημέρι (όπως συνηθίζεται), με έξτρα επιβάρυνση μόλις 20 €. Ουσιαστικά «χαρίζει» στον επισκέπτη μία επιπλέον μέρα διαμονής με προνομιακούς όρους, καθώς δίνει τη δυνατότητα ανταλλαγής δύο ημερών διαμονής σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο με μια διανυκτέρευση Stay Late στο Capsis Hotel Thessaloniki.

Ολοκληρωμένες διαδικτυακές υπηρεσίες

Το Capsis Hotel Thessaloniki έχει ένα άρτιο και πλήρως εξοπλισμένο Internet Station, στο χώρο του ισογείου (lobby) του ξενοδοχείου με 3 θέσεις εργασίας με υπολογιστές και δωρεάν διαδικτυακή σύνδεση. Ένας ακόμα υπολογιστής υπάρχει διαθέσιμος στο χώρο της υποδοχής με δυνατότητα για εκτυπώσεις.

Δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο internet με υψηλή ταχύτητα και ισχυρό σήμα σε όλους τους χώρους διαμονής και τους κοινόχρηστους χώρους, καθιστούν ευκολότερη την επαγγελματική και την προσωπική επικοινωνία. Για όσους επιθυμούν ακόμα υψηλότερες ταχύτητες για streaming ή downloading διατίθενται ειδικά πακέτα διαδικτυακής σύνδεσης με μικρή επιβάρυνση.

Επιπλέον υπηρεσίες

Η reception του ξενοδοχείου μας σας παρέχει μια σειρά υπηρεσιών που σίγουρα θα κάνουν ακόμα ευκολότερη τη διαμονής σας:  

 

  • Μεταφορά/ Transfer από και προς το αεροδρόμιο, λιμάνι κ.τ.λ (κατόπιν συνενόησης)
  • Parking (με μικρή επιβάρυνση) 
  • Ενοικιάσεις Οχημάτων
  • Εισιτήρια Ferry/Αεροπορικά
  • Υπηρεσίες Courier
  • Κρατήσεις Εστιατορίων
  • Κρατήσεις για Θέατρο
  • Κρατήσεις για εκδηλώσεις-γεγονότα που συμβαίνουν στην πόλη
  • Αποστολή λουλουδιών

CAPSIS HOTEL THESSALONIKI

Μοναστηρίου 18, 54629 Θεσσαλονίκη
E-mail: capsishotel@capsishotel.gr
Tel.: +30 2310 596800
Fax: +30 2310 510555

βραβευσεισ
capsis
hotels

trivago