Συνέδρια & Σεμινάρια

Επαγγελματική επιλογή για το σύγχρονο επιχειρείν

«Επενδύσαμε» από την αρχή στις ανάγκες της σύγχρονης επιχειρηματικότητας. Το υπερσύγχρονο Συνεδριακό Κέντρο του Capsis Hotel Thessaloniki διαθέτει 18 αίθουσες συνεδρίων, σεμιναρίων και εκδηλώσεων. Κομψοί, καλόγουστοι και άνετοι χώροι με άρτιο τεχνολογικά εξοπλισμό, είναι έτοιμοι να υποδεχτούν κάθε είδους επαγγελματική και κοινωνική εκδήλωση. Σημαντικό πλεονέκτημα το έμπειρο προσωπικό που φροντίζει πάντα για την καλύτερη δυνατή υλοποίηση κάθε μορφής εκδήλωσης.

Όλες οι αίθουσες συνεδρίων βρίσκονται σε όροφο που εξασφαλίζει άπλετο φυσικό φως. Η απουσία κολώνων στο εσωτερικό τους, εξασφαλίζει άνετη κίνηση στο χώρο και ανεμπόδιστη οπτική επαφή προς κάθε κατεύθυνση. Η συνολική δυναμικότητα του συνεδριακού κέντρου του Capsis Thessalonikiξεπερνά τα 2000 άτομα, ενώ μεμονωμένα οι αίθουσες μπορούν να εξυπηρετήσουν από 8 έως και 500 άτομα.

Στα επιπλέον "ατού" του συνεδριακού κέντρου είναι και το congress lobby 750 τ.μ της αίθουσας Θεοδώρα, ένας χώρος ιδανικός για την τοποθέτηση stands από τους διαφημιζόμενους και τους σπόνσορες της εκάστοτε εκδήλωσης.

Το Capsis Hotel Thessaloniki διαθέτει τους παρακάτω χώρους εκδηλώσεων με την αναφερόμενη χωρητικότητα:

Χωρητικότητες Αιθουσών

CAPSIS HOTEL THESSALONIKI

Μοναστηρίου 18, 54629 Θεσσαλονίκη
E-mail: capsishotel@capsishotel.gr
Tel.: +30 2310 596800
Fax: +30 2310 510555

βραβευσεισ
capsis
hotels

trivago