Παροχές

Με ιδιαίτερη έμφαση στις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη πρόταση διαμονής που μπορεί να προσφέρει ευχάριστα διαλείμματα ξεκούρασης, σωματικής και πνευματικής ανάτασης.

Zoe Gym & Spa

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας σε ένα πολυτελές περιβάλλον από εξειδικευμένους θεραπευτές, προσφέρονται στο ξενοδοχείο Capsis Hotel Thessaloniki, στο Zoe Gym & Spa. Βρίσκεται στον 1ο όροφο του ξενοδοχείου και μαζί με το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με σύγχρονα όργανα γυμναστικής , μπορείτε να απολαύσετε Foot Spa , Foot Massage, Indian Head Massage, Holistic Deep Tissue Massage, Full Body Massage, Σάουνα, Peeling κ.α.

Το Zoe Gym & Spa του Capsis Hotel Thessaloniki αποτελεί την συνεργασία του Zoe Therapies με το ξενοδοχείο και σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ένα πολυτελές περιβάλλον, από έμπειρους θεραπευτές.

Η Πηγή Κουμαντσιώτη, εμπνεύστρια του Zoe Gym & Spa είναι Εναλλακτική, Ολιστική Θεραπεύτρια. Εκπαιδεύτηκε στη Life Therapy Academy στην Ολιστική θεραπεία και έχει ειδικότητα στην Ρεφλεξολογία, στο Shiatsu, στην Κινέζικη Παραδοσιακή Ιατρική, στο Λεμφικό Μασάζ και στο Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο Μασάζ. Επίσης έχει ειδίκευση στη σωματική αποτοξίνωση και σε θεραπείες με βεντούζες, ζεστές πέτρες (Hot Stones) και Moxa. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Κρανιοϊερής Θεραπείας, Σωματικής Ευφυΐας και Συμβουλευτικής. Είναι εκπαιδεύτρια στην τεχνική της Μυικής Επεξεργασίας Βαθέος Ιστού.

Πισίνα

Η πισίνα του ξενοδοχείου και το the RoofTop Piscina προσφέρουν κατά τους θερινούς μήνες χαλάρωση και αναζωογόνηση. Θαυμάζοντας κανείς τη μοναδική θέα στην Άνω Πόλη μπορεί να απολαύσει καφέ, ποτό, εξωτικά κοκτέιλ και να επιλέξει ανάμεσα σε χορταστικά γεύματα και σνακ.

CAPSIS HOTEL THESSALONIKI

Μοναστηρίου 18, 54629 Θεσσαλονίκη
E-mail: capsishotel@capsishotel.gr
Tel.: +30 2310 596800
Fax: +30 2310 510555

βραβευσεισ
capsis
hotels

trivago