Άνεση, επιχειρηματικός χαρακτήρας και παροχές υψηλού επιπέδου χαρακτηρίζουν το Capsis Hotel Thessaloniki. Υπερσύγχρονο και πρόσφατα ανακαινισμένο, το Capsis είναι ένα από τα πιο γνωστά και κεντρικά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, ιδανική επιλογή για επαγγελματικές συναντήσεις, διοργάνωση συνεδρίων και περιηγήσεις σε μία πόλη με μεγάλη θρησκευτική και πολιτιστική ιστορία.

Το μεγαλυτερο City Hotel στη Βορεια Ελλαδα

περισσότεραΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

About
capsis
thessaloniki

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1930 στην Αίγυπτο. Εκεί η οικογένεια Capsis ίδρυσε το πρώτο της ξενοδοχείο , το Capsis House Egypt. Τριάντα χρόνια αργότερα, ο Θάνος και η Μαρίκα Καψή, δημιούργησαν στην Ελλάδα μία από τις πρώτες αλυσίδες ξενοδοχείων, τα Capsis Hotels. Η αρχή έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης με το ξενοδοχείο Capsis Astoria στην πλατεία ελευθερίας το έτος 1966 και στην συνέχεια το Capsis Hotel στη Θεσσαλονίκη το έτος 1970. Μαζί με τα “Capsis Beach Hotel and Bungalows” στην Αγία Πελαγία Kρητης, το ‘’Metropolitan Capsis Hotel and Apartments’’...

περισσότερα

Η
Ιστορία
μας

Έμφαση στην ποιότητα
Εστίαση σε αυτό που μας κάνει διαφορετικούς
Χρησιμοποιούμε τις βέλτιστες πρακτικές
Έμφαση στην συνεχή βελτίωση

Οι
Αρχές
μας

Είμαστε εδώ για τους επισκέπτες μας
Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη διαφορά
Οι άνθρωποι των Capsis πρέπει να νιώθουν καλά για την εργασία στα Capsis Hotels
Οι επισκέπτες & οι άνθρωποι των Capsis πρέπει να έχουν μια ικανοποιητική εμπειρία στα Capsis Hotels

Η
φιλοσοφία
μας

Η
Κοινωνική
ευθύνη μας

Η φιλοξενία είναι μια σημαντική λέξη για τους Έλληνες και μεταφράζετε ελεύθερα και ως «αγάπη για τους αγνώστους» ή «αγάπη για τους ξένους». Η λέξη αυτή έχει βαθιές ρίζες που φτάνουν έως και το Θεό Δία, τον πατέρα όλων των Θεών, που μεταξύ άλλων έχει και τον τίτλο του «φιλόξενου» ή «αυτού που αγαπάει τους ξένους».

περισσότερα

Φιλο
ξενία

  1. About
  2. Η Ιστορία Μας
  3. Oι Αρχές μας
  4. Η φιλοσοφία μας
  5. Η Κοινωνική ευθύνη μας
  6. Φιλοξενία
Διαμονή

Διαμονή

Η πρόσφατη ανακαίνιση αναβάθμισε αισθητικά και ουσιαστικά το περιβάλλον διαμονής και βελτίωσε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

περισσότερα
Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Οι αίθουσες συνεδρίων του ξενοδοχείου Capsis Thessaloniki μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες κάθε είδους επαγγελματικής εκδήλωσης.

περισσότερα
Εστίαση

Εστίαση

Το Capsis Hotel Thessaloniki προσφέρει στους φίλους του εξαιρετικές επιλογές για τονωτικά διαλλείματα μέσα στην ημέρα και στιγμές χαλάρωσης.

περισσότερα
Εμπειρίες

Εμπειρίες

Η σημαντικότερη πόλη της Βόρειας Ελλάδας σας περιμένει να την γνωρίσετε καλύτερα. Ανακαλύψτε μικρές και μεγάλες πτυχές του Πολιτισμού και της Τέχνης μέσα από τα εντυπωσιακά μουσεία, τους επιβλητικούς ναούς και τους μοναδικούς αρχαιολογικούς χώρους

περισσότερα

photo
gallery

video
gallery

CAPSIS HOTEL THESSALONIKI

Μοναστηρίου 18, 54629 Θεσσαλονίκη
E-mail: capsishotel@capsishotel.gr
Tel.: +30 2310 596800
Fax: +30 2310 510555

βραβευσεισ
capsis
hotels

trivago