Υπηρεσίες ξενοδοχείου

Υπηρεσία στάθμευσης

Το Ηράκλειο είναι μια μεγάλη πόλη με έντονη επιχειρηματική και κοινωνική ζωή και σημαντική κυκλοφοριακή επιβάρυνση τις ώρες αιχμής. Ο υπόγειος φυλασσόμενος χώρος στάθμευσης που έχουμε εξασφαλίσει (σε συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα και ασφαλέστερα parking στο κέντρο του Ηρακλείου) απαλλάσσει από την ταλαιπωρία του parking κατά την διάρκεια της παραμονής των επισκεπτών μας στην πόλη. Η υπηρεσία προσφέρεται με χρέωση 9 ευρώ ημερισίως.

Διευκολύνσεις για ΑΜΕΑ

Με σεβασμό στη διαφορετικότητα και τις ανάγκες των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες εφαρμόσαμε στο σύνολο των εγκαταστάσεων μας τις διεθνείς προδιαγραφές για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ατόμων με κινητικά προβλήματα. Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου είναι προσβάσιμοι σε άτομα με αναπηρία, ενώ κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να προσφέρουμε κάθε επιπλέον εξατομικευμένη υπηρεσία.

Φύλαξη αποσκευών

Το Capsis Astoria Heraklion διαθέτει, ειδικό χώρο για τη φύλαξη αποσκευών, χωρίς καμία επιβάρυνση, παρέχοντας οργανωμένη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση.

Σιδερωτήριο - Καθαριστήριο

Οι υπηρεσίες καθαριστηρίου/σιδερωτηρίου του Capsis Astoria Heraklion είναι διαθέσιμες από Δευτέρα έως Παρασκευή, με παράδοση εντός 24 ωρών (Παρασκευή: Παραλαβή έως 12:00).

Φαρμακείο

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει και σε περίπτωση πιο εξειδικευμένης φαρμακευτικής φροντίδα, οποιαδήποτε ώρας της ημέρας και της νύχτας.

Υπηρεσίες ομορφιάς & μασάζ

Το ξενοδοχείο μας συνεργάζεται με έμπειρους αισθητικούς και μασέρ προκειμένου να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης και ομορφιάς. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε το ραντεβού σας μέσω της υποδοχής του ξενοδοχείου.

Δωμάτια για καπνίζοντες και μη καπνιζοντες

Το Capsis Astoria Heraklion προσφέρει ως επί το πλείστον δωμάτια μη καπνιστών. Έχει εξασφαλίσει όμως και έναν όροφο αποκλειστικά για καπνιστές.

CAPSIS ASTORIA HERAKLION

Πλ. Ελευθερίας 11, Ηράκλειο Κρήτης, ΤΚ 71201
E-mail: info@astoriacapsis.gr
Tel.: 30 2810 343080-2
Fax: +30 2810 229078

βραβευσεισ
capsis
hotels

trivago